Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

User bostjanmatos

Member for: 5 years
Tip uporabnika: Expert
Extra privileges: Answering questions
Editing any answer
Selecting answer for any question
Approving or rejecting posts
Ime in priimek: Boštjan Matos
Spletna stran (URL):
Nekaj o meni: Sem Boštjan Matos, dr. med, specialist nevrokirurgije. Že več let se ukvarjam s kirurgijo hrbtenice. Največkrat so to bolezni zdrsa medvretenčne ploščice (hernije) in/ali zožitve hrbteničnega kanala (stenoze). Težave se običajno pokažejo z bolečinami v posameznem delu hrbtenice, lahko pa izžarevajo tudi v okončine, v primeru da je prizadeta/vkleščena posamezna živčna korenina.
Točna in pravočasna diagnoza sta podlaga za pravilno usmerjeno zdravljenje in končen ugoden izhod bolezni.

Activity by bostjanmatos

Score: 10,600 points (ranked #1)
Questions: 0
Answers: 210 (7 chosen as best)
Comments: 18

Recent activity by bostjanmatos

1 odgovor
...