Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

MR levega kolena

Preiskava : MR levega kolena Meniska imata primerno obliko in signal.Legimenti in tetive imajo normalen potek in signal.Posamezne povrhne fisure sklepnega hrustancq obeh faset patele ter globoka fisura sklepnega hrustanca sprednjega dela trohlee femurja z drobno subhondralno cisto.Drugje je sklepni hrustanec primeren.Signal kostnine je primeren.Izliva ni. Samo huda bolecina se pa pojavlja ko grem po stopnicah in nogo obremenim ali v hrib, takrat pa me zaboli na zunanji strani zadaj za kolenom tako mocno da mi koleno postane kar trdi in zablokira in imam takrat obcutek nestabilnosti.Tudi na ravnem imam vcasih obcutek da je noga nestabilna. Hvala za odgovor lp Sabina
asked Avg 26, 2016 in Ostala vprašanja by sabina.mrak

...