Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

Vratna hrbtenica

Imam bolecine po skoraj celem telesu mrtvijo mi noge roke topa bolecina ki se cez dan prestavlja cutim jo na prstih na roki nogi od ramenskega predela stopalo obcasno se pojavijo mravljinci -v bistvu sploh ne znam opisati bolecin trga kljuva izvid rtg vratne hrbtenice:fizioloska cervikalnalordoza je ohranjena z nakazano kifoticno angulacijo v visini korpusov C6-C7.zelo droben dorzalen osteofit viden v visini korpusa C6.zacetna i.v. hondroza v visini korpusa C5-C6.unkartroza.droben ventralen osteofit visini korpusa C6.nakazana atlantodentalna artroza.strukturno skelet primeren starosti. Kaj to vse pomeni in ali so moje tezave povezane s tem kar pise na izvidu? Imela sem tudi ct glave kjer je diagnoza cista pinealne zleze. Hvala za odgovor.
asked Avg 12, 2016 in Ostala vprašanja by klavdi

...