Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

RADIKULARNA CISTA

pOZDRAVLJENI

Zahvaljujem se vam za odgovor, me pa zanima sledeče.Kogar koli sem vprašala radikularna cista naj ne bi povzročala bolečin ali to drži?Bila sem tudi na UZ spodnjih okončnin vendar je vse bp.Zdravnica meni da bi bilo smiselno naredit preiskavo EMG????Zakaj je bolečina najbolj prisotna ko se izravnam oz. nagnem nazaj??In kaj pomeni da je utesnitev živca med mišicami???ali se to ne vidi na MR.

 

RES hvala za odgovor sem že čist obupana glede teh bolečin in težav.Ortopeda imam 11.4.2016.Kaj pričakovati?
related to an answer for: razlaga MR izvida
asked Mar 16, 2016 in Bolečine v hrbtenici by ansaj

...