Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

bolečine v hrbtenici

Pozdravljen, mene pa samo zanima, če še deluje ta stran za odgovore, saj redno prebiram vasi stran, imela sem tudi vprašanje in je preteklo že kar nekaj dni vendar odgovora še nisem prejela. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.

Lep pozdrav,

Nataša
asked Mar 18, 2015 in Ostala vprašanja by natasika978

1 Odgovor

Pozdravljena ga.Nataša

Na vprašane vam dr.Matos ni odgovoril zato, ker je odsoten oz. je na izobraževanju.  Takoj, ko bo mogoče vam bo odgovoril na vaše vprašanje.

Oprostite za nevšečnost .

 

Lep pozdrav

 

Ekipa Natego
answered Mar 18, 2015 by natego
...