Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

Medenični nosečniški pas

Pozdravljeni,

zanimam se za nakup nosečniškega pasu. Izmerila sem obseg okoli trebuha čez popek - glede na slike se nosečniški pas nosi nekoliko niže, ali je treba meriti niže. Obseg znaša 111 cm, sem pa na sredini nosečnosti, kar pomeni, da bo trebuh še zrastel. Moja sicerjšnja konfekcijska številka je L.

Hvala za odgovor in lepo pozdrav.
asked Feb 11, 2015 in Pripomočki Natego by ladybug

1 Odgovor

Pozdravljena

Meritev se izvaja po max obsegu trebuha. Vaš največji obseg je torej 111 cm, če vas prav razumem ?  V tem primeru izberite velikost XL. Pas lahko  predhodno preizkusite v našem razstavnem salonu v Ljubljani na Vodnikovi 99.

 

Lep pozdrav

 Ekipa Natego
answered Feb 11, 2015 by natego
...