Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

prosim za odgovor

Pozdravljeni. Že nekaj časa me zelo boli križ in vse do medenice,včasih izžareva tudi v desno nogo. Bolečina je tako čudna. Tudi pri odvajanju-večji potrebi,me zaboli v križu. Včasih mi pride tako kot da bi me vsekalo v križu. Najslabše je ko stojim,najhuje je če sem na mestu. Boli tudi,če dalj časa sedim,potem težko vstanem in težje nazaj vsedem.. Ker imam zadnje čase tudi ginekološke težave,ker me boli tudi v medenici,je ginekologinja predlagala še slikanje križa. Izvid se glasi: Tranzitorni vertebralni segment Sklep med kostariusom s1 in s2 desno Lumbalna lordoza izravnana Lumbalizacija s1 Prosim za mnenje Stara sem 38 let in dvakrat rodila
asked Jan 12, 2015 in Bolečine v hrbtenici by erika

...