Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

hrbtenica HERNIJA

POZDRAVLJENI!

MOJA MAMA IMA GROZNE BOLEČINE V HRBTENICI STARA JE 57 LET. V VIŠINI LOPATICE SO PLOŠČICE ZDRSNJENE TAKO DA LOPATICO POTISKA V ENO STRAN (LEVO). OPRAVILA JE MRI HRBTENICE IN OBISKALA NEVROKIRURGA. ON JO JE POSLAL NA FIZIOTRAPIJO A PO 14 DNEH TRAPIJE NI NIČ BOLJE. STRAŠNO JO BOLI LEVA ROKA IN NA ROKI IMA VNETO MIŠICO. KAJ JI SVETUJETE.

 

STOKRAT HVALA LP!
asked Mar 10, 2013 in Bolečine v hrbtenici by rjene

1 Odgovor

Glede na opis Vam ne morem kaj pametnega svetovati. Moral bi mamo pregledati in proučiti MR posnetke, ki jih je opravila. Če bo imela kdaj kakšno pot na Štajersko, se lahko na ponedeljek popoldan oglasi v Zdravilišču Laško.
 
LP, SKF
image

 

answered Mar 11, 2013 by natego
...