Na vaša vprašanja
odgovarja g. Stef Harley
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije. Potem, ko je delal kot mlad fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je preselil v Slovenijo v letu 2000. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia (http://www.synovia.si/), kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja katedre za fizioterapije in član senata Fizioterapevtike - visoke šole za fizioterapijo v Laškem. Na Univerzi na Primorskem končuje svoj doktorski študij Aplikativne kineziologije. Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh.

Najbolj priljubljene oznake

kako pozdraviti

Pozdravljeni!star sem 33 let in imam bolecine v hrbtenici in mravljince v desni nogi.bolecine se pojavlajo ze 8 mesecev se posebno kadar sedim.stanje se je malo izbolsalo ko sem zacel hoditi na klasicno masazo vendar tezave ostajajo le v mansi obliki.zanima me kaj pomeni izvid spodaj za kako poskodbo gre in kako zadevo pozdraviti.hvala za odgovor
POUDARJENA JE LUMBALNA LORDOZA,TEZISCNICA HRBTENICE JE POMAKNJENA NAPREJ.
VISINE KORPUSOV VRETENC IN I.V. PROSTOROV SO OHRANJENE.
ZACETNA SPONDIALARTOZA L5 S1 OBOJESTRANSKO
DRUGI MALI SKLEPI NISO VITEDI SPREMENJENI
BLAGA DEKSTROKONVENSNA DEVIACIJA TH/L PREHODA
SKLET JE PRIMERNE STRUKTURE

asked Feb 4, 2017 in Bolečine v hrbtenici by piksi99

...